Bli kvitt bekymringer

Er du en som sliter med å legge bort bekymringer og sliter med å finne ro i hverdagen? Er det vanskelig å bli kvitt bekymringer? Du er ikke alene, og det er viktig at du også vet at det er både normalt og ufarlig å ha bekymringer. Se heller på det som noe som er positivt ettersom det viser at du bryr deg og har sunne følelser. Hvis du derimot har for mye å gjøre over for lang tid, og bekymringene blir så store og mange at det tar overtak, så trenger du å få mindre bekymringer.

Alt henger sammen, og når du sliter masse med stress så vil også følelsen av bekymringer forsterke seg. Det som du tidligere ikke bekymret deg noe særlig for kjennes nå ekstra sterkt på kroppen, og du skulle så gjerne følt deg mer robust til å takle utfordringene du kjenner på.

Når du er langt nede i kjelleren så ønsker du egentlig bare å rømme fra alle utfordringer du har, og du ønsker å få ro i livet. Det er bare vanskelig å vite hva du skal gjøre og hvordan du skal begynne. Enten du har bekymringer om hvordan livet skal bli, hvordan du skal orke å gå på jobb i morgen når du vet hva som venter på deg av arbeidsmengde, hvordan du skal få løst alle små og store ting som henger over deg, så kjenner du på hvordan alle tanker og bekymringer tynger deg. Du kjenner både på følelsen av bekymringer av alt som du ikke har fått gjort, og bekymringer på alt som dukker opp av små utfordringer og valg du må ta i hverdagen.

Å få orden på livet ditt og føle deg ovenpå og føle at du har kontroll, er helt vesentlig for at roen skal senke seg og få mindre bekymring i hverdagen. Det tar tid, men det må gjøres og det er like greit å bare komme i gang så fort som mulig sånn at du kjenner på kroppen at det er et herlig liv som venter på deg litt lenger fremme. I prosessen er det også morsomt å jobbe med å finne sitt potensiale og finne ut hvor du egentlig ønsker å være i livet ditt.

 

Bestill time via online bookingen, eller send inn din henvendelse i skjemaet under, kontakttelefon 91346568.