Personlig hjelper

I en hektisk hverdag med et mylder av oppgaver, logistikkutfordringer og krav er det lett å kjenne på at man trenger en pust i bakken. Klarer du å kjenne etter når du trenger hjelp, og søker bistand mens du fortsatt har litt kontroll på situasjonen? Eller venter du i det lengste, som stort sett de fleste andre, i håp om at ting kommer til å løse seg og bli bedre?

Vi kan alle kjenne på følelsen av å stå fast noen ganger når det blir for mye og vi ikke helt vet hvor vi skal begynne. Det er mulig å allerede på dette stadiet å få hjelp til å komme deg ut av utfordringene du står i før det baller på seg for mye og at det går utover helsen din. Dessverre er det sånn at de fleste av oss enten er for optimistiske i troen på at oppgavemengden kommer til å gå bort av seg selv, eller at vi rett og slett ikke forstår hvor usunt for mye negativt stress er over for lang tid.

Mange er ikke klar over at det finnes muligheter til å få seg en profesjonell personlig hjelper i hverdagen som fungerer som oppgaveløser og letter deg for bekymringer og oppgaver sånn at du får tid til å gjøre det du egentlig vil. Om man kaller det privat hjelper, personlig assistent, personlig assistanse eller noe annet spiller ingen rolle så lenge du får den hjelpen du trenger for å systematisere livet ditt. Og her er det nok mange som tenker og føler at det kan være flaut å kjøpe seg hjelp, og tenker på hva andre vil si, eller tenker at det er pinlig å slippe noen inn i kaoset sitt. Men jeg skal love deg at du vil kjenne på verdens største befrielse når du åpner deg og du merker at du blir møtt med forståelse og respekt. Og alt håndteres med største grad av diskresjon, menneskelighet og profesjonalitet.

Så med en personlig hjelper i livet ditt, enten gjennom en krevende og vanskelig livsfase, eller et mer generelt behov for å få hjelp i hverdagen, så vil du oppleve følelsen av at et herlig og stressfritt liv er oppnåelig. Og med alt fra samtalecoaching, til praktisk løsning av oppgaver, til å løse utfordringer med logistikk i hverdagen, så finner vi sammen akkurat det du trenger.

Med personlig hjelper får du i prinsippet hjelp til å gjøre akkurat det du har behov for. Ingen oppgaver for små og ingen oppgaver for store. Les mer om hva jeg kan hjelpe deg med, og ditt behov og din situasjon styrer hva du trenger hjelp av meg til.


Bestill time via online bookingen, eller send inn din henvendelse i skjemaet under, kontakttelefon 91346568.