Livskrise

Mange vil oppleve at livet ikke alltid går på skinner, enten det er i form av langvarig slitasje/stress som setter deg ut av spill, eller plutselige oppståtte situasjoner. Livskrise kommer i mange former, og vi er alle forskjellige og har forskjellige oppfatninger av hva en personlig krise er. Det er lett å tro at alle har det bedre enn deg når du ser hvor lykkelige folk ser ut på gaten eller gjennom sosiale medier. Bak skallet skjuler det seg veldig mye hos mange som ikke kan/vil vise hvor tøft livet er, og ikke minst er det mange som ikke tørr/orker å være ute blant folk. Og så er det mange som kanskje ikke er så langt nede i kjelleren, men kjenner daglig på hvor godt det hadde vært å få et bedre liv

Du kjenner kanskje på kaos i livet hver dag, hele dagen lang, og det forstyrrer gjerne søvnen din. Livet ditt er kanskje nå sånn at du enten har møtt veggen og ikke orker noe som helst, eller så holder du hodet over vannet men flykter fra alt du burde ha tatt tak i. Eller så er du kanskje en som har mer kontroll i kaoset, men som skjønner at du er på vei til noe som ikke er sunt hvis du ikke får en stor endring i livet ditt.

Du vet du må gjøre noe for å bli kvitt kaos, men sånn som med så mange andre er det vanskelig å gjøre noe med det selv. Det å takle livskrise vil for de fleste som står midt oppe i det føles som en umulig oppgave. Det er viktig at du vet at det er mange måter å komme ut av en livskrise på, alt fra å la tiden forhåpentligvis løse utfordringene dine, til alle former for selvhjelp, til å få hjelp av andre etc. Vi er alle forskjellige, vi har alle forskjellige utfordringer, vi påvirkes forskjellig av det vi opplever, og hjelpen du trenger må derfor tilpasses akkurat det du trenger for å få det bra.

Du fortjener og trenger respekt og forståelse for situasjonen du er i. Alle velmente råd fra andre om at det er bare å ta seg sammen, eller Google-søk etter selvhjelpsmetoder/triks for å komme seg ovenpå igjen, eller kommentarer om at det er bare å ta seg en ferie så får du ladet batteriene kommer mest sannsynlig ikke til å hjelpe deg. Du må bli kvitt akkurat de utfordringene du har hengende over deg.


Bestill time via online bookingen, eller send inn din henvendelse i skjemaet under, kontakttelefon 91346568.