Konseptbeskrivelse

Du er kanskje en person som har så mye hengende over deg at du ikke aner hvor du skal begynne, og du er tom for energi og motivasjon. Du er i en situasjon som få/ingen rundt deg forstår, og du trenger hjelp til å få ryddet opp i kaoset. Enten en å prate med og/eller en som løser opp i alt som du har hengende over deg. 

Din kontakt og opplevelse med meg skal føles befriende. Min filosofi er at det aldri nytter å løpe fra problemer og bekymringer. Alle kan leve i en boble en stund med stor tro på egen overbevisning om at alt er greit og at alt løser seg, men hvis du ikke tar tak i det grunnleggende som plager deg og hefter ved deg, så fortsetter du i en spinnende spiral på vei nedover. Du har uendelige med valgmuligheter, og dette hjelper jeg deg med å sette til livs.

Med min bakgrunn, kompetanse og forståelse løser jeg alle dine dagligdagse gjøremål/oppgaver, enten sammen med deg og/eller alene. Listen som vi kommer frem til inneholder sikkert 100-vis av ting som må fikses, og det er min oppgave å løse dette på en best mulig måte, og gjerne uten at du trenger å løfte en finger. Jeg blir en administrator/organisator/utførende hjelper i livet ditt, i tillegg til den gode kontinuerlige samtalepartneren som hjelper deg med å få det rette perspektivet på livet, samt å nå dine mål.

Konseptet er bygget på tett personlig/tilpasset oppfølging/veiledning, så er nøkkelen for at du skal få det bra i livet at vi sammen finner ut akkurat hva du trenger for at målene skal nås. Kanskje du er en person som vil/kan fikse alt rundt deg, men at du trenger en sparringspartner underveis som sørger for motivasjon, fremdrift og tenker løsningsorientert? Kanskje du er person som trenger meg til å administrere det meste i livet ditt en periode, eller kanskje du trenger meg til å fikse alt mulig av praktiske ting sånn at du kan gi deg selv mest mulig fri i en travel/kaotisk hverdag? 

Oppgavene kan være så enkle som å rydde i bod, rense sluk, kjøre bort søppel, skaffe beskyttelsestrekk til utemøblene, dra på handletur for deg, kjøre mc`en din til vinterlagring osv. Andre ting som jeg ordner for deg er å ta ansvar for å finne enten rørlegger, elektriker eller hva som helst av fagpersoner som skal utføre arbeid hos deg som har blitt liggende. Jeg finner den rette, organiserer gjennomføring og oppfølging av arbeidet, og gjerne at jeg gjør meg fortjent til den tilliten at jeg tar de i mot hos deg og sørger for å låse de ut når de er ferdige. Jeg finner renholdsfirmaet som skal vaske jevnlig hos deg, og følger opp disse. Ubehageligheter som å måtte klage på håndverkere eller andre overlater du til meg. Jeg vet akkurat hvilken ernæringsekspert du skal ha ukentlige møter med, og jeg følger opp med avtalebooking og holder logistikken rundt alt som skjer med deg. Jeg får bilen din polert, jeg hjelper deg med å få unna arbeidsoppgaver på jobben som plager deg, jeg organiserer med tannlegebesøket som du har utsatt, kjører klærne dine til rens etc. Jeg forstår hvilke behov du har og ordner uten at du trenger å løfte en finger. Utfordringer jeg møter på fikser jeg ved hjelp av alle ressursene jeg har tilgjengelig, du skal bare lene deg tilbake og nyte endringene som skjer. Ingen oppgaver er for små eller for store. 

Samtidig som jeg skaper ro og orden i livet ditt ved å en praktisk tilnærming på alt som du trenger å få ordnet, så vil du også oppdage at jeg er en god samtalepartner. Vi skaper en åpen og ærlig kommunikasjon med mye selvrefleksjon. Innerst inne vet du hva som er best for deg, og hvordan livet ditt skal leves sånn at du kan se tilbake på et herlig liv når du blir gammel. Men du, som stort sett alle andre, trenger veiledning for å komme dit du ønsker. Du trenger å ha det bra, og valgene du tar på veien skaper det liv som du fortjener.