Sliter du med utbrenthet, tiltaksløshet, havnet i en livskrise, eller kjenner på følelsen av å bli spist opp av alt slit og mas som møter deg hver dag?

Situasjonen du befinner deg i er gjerne umulig for andre å forstå, selv for dine aller nærmeste. Følelsen av utilstrekkelighet og hjelpeløshet preger det meste som skjer i livet ditt. Alle små og store oppgaver som ligger og venter på deg stresser deg, og selv de enkleste ting føles vanskelig å få gjennomført. Resultatet er at haugen med oppgaver vokser og stresset øker. Lyset du tidligere har sett i enden av tunnelen blir svakere og svakere, energien er borte, søvnkvaliteten blir dårligere og de fysiske plagene blir større. 


Du har kanskje prøvd alt fra yoga til selvhjelpsbøker og samtaleterapi

I søken etter å finne ro i sjelen leter vi etter alt fra kjente løsninger til raske løsninger på våre utfordringer. Jeg har selv sterk tro på at alle burde søke alt fra profesjonell hjelp i en eller annen grad, til at man bør prøve avslapningsteknikker etc. Samtidig er det mange måter å hjelpe folk på og det er viktig å tilpasse hjelpen etter behovet. Jeg har en livsfilosofi om at alt ordner seg alltid, det handler bare om å bruke alle de uendelige valgmuligheter vi har i livet vårt. Samtidig kan vi trenge hjelp til å sette alt i system, og sørge for at de rette valgene blir tatt.


Du trenger meg i livet ditt en periode

Tenk så deilig det hadde vært å bli kvitt alt som henger over skuldrene dine, enten ved at jeg hjelper deg og veileder deg, eller at du rett og slett overlater alt til meg sånn at du hver dag ser og føler at oppgaver/gjøremål og bekymringer blir borte. Jeg har en filosofi om at når alt rundt deg er strøkent og under kontroll, så er hjernen din fri fra bekymringer og du kan tillate deg å nyte alt det gode som livet har å by på. Samtidig så vet vi at en overbelastet hjerne ikke fungerer spesielt bra og skaper mye unødvendige plager og bekymringer i livet ditt.

Kjemi, samarbeid, tillit og respekt er sentrale nøkkelord når vi skal finne ut om vi skal jobbe sammen, og for at du skal finne ut om jeg er den som kan hjelpe deg. Jeg har rett og slett brennende interesse og engasjement for å hjelpe gode mennesker som trenger det som mest, og jeg har svært gode og ydmyke ferdigheter med å kommunisere og veilede, samt at jeg har en bred erfaring med mye kompetanse. I tillegg har jeg selv vært igjennom en reise hvor jeg måtte finne løsninger for at jeg skulle komme meg etter utbrenthet. Jeg vet hvordan du har det, og jeg vet hva som skal til for at du kommer deg opp igjen, og for at du skal kjenne på godfølelsen hver dag.