Konseptet

Du er kanskje en person som har så mye hengende over deg at du ikke aner hvor du skal begynne, og du er tom for energi og motivasjon. Du er i en situasjon som få/ingen rundt deg forstår, og du trenger hjelp til å få ryddet opp i kaoset. Enten en å prate med og/eller en som løser opp i alt som du har hengende over deg.

Din kontakt og opplevelse med meg skal føles befriende. Min filosofi er at det aldri nytter å løpe fra problemer og bekymringer. Alle kan leve i en boble en stund med stor tro på egen overbevisning om at alt er greit og at alt løser seg, men hvis du ikke tar tak i det grunnleggende som plager deg og hefter ved deg, så fortsetter du i en spinnende spiral på vei nedover. Du har uendelige med valgmuligheter, og dette hjelper jeg deg med å sette til livs.

Med min bakgrunn, kompetanse og forståelse løser jeg alle dine dagligdagse gjøremål/oppgaver, enten sammen med deg og/eller alene. Listen som vi kommer frem til inneholder sikkert 100-vis av ting som må fikses, og det er min oppgave å løse dette på en best mulig måte, og gjerne uten at du trenger å løfte en finger. Jeg blir en administrator/organisator/utførende hjelper i livet ditt, i tillegg til den gode kontinuerlige samtalepartneren som hjelper deg med å få det rette perspektivet på livet, samt å nå dine mål.