Ulf-Gunnar Breisnes


Konseptet med profesjonell personlig hjelper er på mange måter en hobby, spesielt pga at det gir meg muligheten til å gjøre noe meningsfylt for andre. Og nettopp det med å gi deg muligheten til å bli kvitt alt som tynger deg, og hjelpe deg med å komme dit jeg er i dag, er det jeg brenner for.

Jeg er en svært samvittighetsfull og empatisk person som er ydmyk og respektfull i møte med andre mennesker. Alle mennesker er forskjellig, og det er det viktig å både akseptere og forstå. Gode mennesker gir meg masse energi, og så er det sånn at livet byr på uendelige valgmuligheter som både gir deg valget, men også retten, til å velge hvem du vil omgås med og ha nærmest i livet ditt.     

Jeg er drevet av en sterk rettferdighetssans og innehar gode grunnverdier for å stå opp for det som er rett, og stå i mot det som er galt. Med meg får du trygghet, stabilitet, kvalitet, varme og redelighet.

Mine gleder i hverdagen er mange, men ofte er det de små tingene som betyr mest; Å stå opp tidlig, kjenne på at ikke er noe som tynger mine skuldre, re opp sengen, og dra på kafé. Sitte der og nyte en kopp kaffe og observere mennesker eller slå av en hyggelig prat med en annen kafé-gjest. Jeg elsker å reise, både med og uten barna, og oppleve nye steder. Jeg løper aldri for å rekke et tog. Jeg har lært meg å spise sunt, og er glad i aktivitet og trening. Jeg vil gi deg muligheten til å kjenne på alt det gode livet har å by på, og en del av konseptet går ut på å hjelpe deg til å komme dit hvor du fokuserer på det som er det viktigste i livet ditt. Og oppnå følelsen av å være stressfri.

Jeg har jobbet med sikkerhet/trygghet/ledelse/administrasjon/HR i samme selskap i hele mitt liv, frem til jeg i 2018 tok valget om å skape et annet, sunnere og bedre liv for meg selv. Jeg har selv fått føle på behovet om å både ta masse valg i livet, samt kjøpe meg hjelp/fritid og skape et helt nytt liv fri for stress. Samtidig har det jeg har jobbet med i hele mitt liv gitt meg masse kompetanse og forståelse, og det å jobbe med mennesker har alltid gitt mening og et tonn med erfaring. En av filosofiene jeg hadde i jobben var at alle mennesker er forskjellige og at all kommunikasjon og tilnærming må tilpasses individuelt. Alle mennesker kan mye, og det er min oppgave å få frem potensialet hos den enkelte. 

Den samlende erfaringen og bakgrunnen min har gjort meg til en god samtalepartner med en positiv og løsningsorientert tilnærming. Jeg har en grunnleggende tro på at alt kan løses, og at alle hindringer du treffer på i livet bare gjør deg sterkere og tryggere, samt skaper en tydeligere identitet. Oppe i alle utfordringer og kompleksiteter som man møter i livet, så er min tanke at ting allikevel kan løses når man lærer seg å forenkle samt innse at det er noe som er "godt nok".  

Jeg har høy etisk standard på alt jeg foretar meg, enten det er i privatlivet eller i jobbregi. Og kombinert med høy arbeidsmoral, gjør at du vil føle en trygghet med å slippe meg inn i livet ditt. 

linkedin-profil