Få et bedre liv

Hva slags liv ønsker du å se tilbake på når du er gammel? Hvordan er det du egentlig vil at dagene dine skal være? Hva er det som egentlig gjør deg lykkelig? Vi er alle forskjellige, og har helt forskjellige behov og ønsker, og i tillegg endrer behov seg med tiden. Hvor du står i livet ditt, og det du føler at du trenger nå, er et viktig utgangspunkt for å lage en oppnåelig plan for å gi deg det livet du fortjener. Et bedre liv er ikke langt unna.

Kanskje du har behov for å få mer tid, eller å få mer energi, mer tid med barna, trenger ny jobb, finne nytt sted å bo, trenger å få ut frustrasjon, reise mer, eller bare trenger å våkne opp hver morgen med følelse av ro i kroppen.

Alle bekymringer du har med livet du lever i dag kan det gjøres noe med. Sliter du med å komme ut av gjørma så må du søke hjelp. Er du bekymret for helsen din må du oppsøke lege, har du traumer/angst må du oppsøke profesjonell hjelp. Det finnes utallige hjelpemuligheter i Norge for alt fra ungdom som har behov for å prate, til de med rusproblemer, til de med tunge psykiske lidelser. Det er offentlige nettsider, privat bedriftshelsetjenste, chattemuligheter på nett, telefontjenester, lege, akuttmottak, traumespesialister etc. Det er alltid noen som er tilgjengelig for deg og som vil hjelpe deg. Det er en styrke at man tør å søke hjelp, og alle har godt av å ha noen å prate med selv om livet kanskje føles veldig bra. Det viser at du både vil utforske deg selv og utvikle deg selv.

Jeg har en grunnleggende tanke om at alle fortjener å ha et bra liv, og at vi må hjelpe hverandre og vise omsorg og støtte. Akkurat nå handler det om at du trenger å få et bedre liv, og du trenger forståelse og respekt for situasjonen du er i. Du trenger veiledning og hjelp, og for å få godfølelse må du merke forandringer til det positive. Reisen for å få et godt liv starter med at du må gjøre en stor egeninnsats med å be om hjelp, men det både gir mestringsfølelse at du klarer det, og er starten på at du får hjelp og støtte til å få på plass alle løser biter i livet ditt.


Bestill time via online bookingen, eller send inn din henvendelse i skjemaet under, kontakttelefon 91346568.