Mestringsfølelsen

Vi kjenner alle på hvordan det kan oppleves å havne i en situasjon hvor du ikke har helt kontroll og er usikker på deg selv. Denne følelsen av usikkerhet kan forsterke seg ekstremt mye når du har vært utsatt for usunt stress og press over for lang tid, og du kan rett og slett føle at du ikke mestrer omtrent noe som helst og kjenner klumpen i magen hver eneste gang du blir utsatt for selv de enkleste valgene du må ta i livet. Du ønsker å flykte fra alle mulige dilemmaer, og ønsker helst å gjemme deg bort og håper at alt bare forsvinner av seg selv. 

Dessverre så går ikke ting bort av seg selv, men mestringsfølelsen og det å mestre livet finnes det løsninger på.

Når du er så sliten og langt nede at alt oppleves som kaos, så trenger du noen som forstår deg og som bringer enkelthet og medmenneskelighet inn i livet ditt. Du er ikke nå i en tilstand hvor du i noe særlig grad orker eller klarer å ta deg av komplekse beskjeder eller oppgaver. Du vil rett og slett ikke forholde deg til at du må ta valg.

Du skal klare å oppleve mestringsfølelse igjen, og du skal kjenne på godfølelse av å få vekk det som tynger deg. Det som virker umulig og håpløst nå skal jeg love deg at det går an å gjøre noe med. Og jeg liker å si at du ikke skal komme ut av denne prosessen som den personen du var, men som en enda bedre person som har fått en viktig lærdom i livet og som ser hva som faktisk betyr noe i tillegg til å kjenne mestring i livet. Du skal oppleve mestringsfølelse, og like å ta valg igjen, men du har blitt klokere på valgene du tar sånn at du ikke setter deg selv i vanskelig situasjon igjen.

Hvor langt nede du er, og hvor vanskelig ting føles er veldig individuelt. Noen er så langt nede at de ikke orker å stå opp, eller å hente posten. Mange opplever ubehag med å treffe andre mennesker, og vil helst lukke seg inne. La meg skape mestringsfølelse for deg, og gi deg et nytt og positivt syn på livet. La meg ta meg av det komplekse i livet ditt sånn at du kan kjenne på det deilige med enkelthet, det deilige med at det løsner opp dag for dag. Få mestringsfølelse igjen.


Bestill time via online bookingen, eller send inn din henvendelse i skjemaet under, kontakttelefon 91346568.