Bli kvitt stress

Litt kaos i hverdagen er noe alle opplever fra tid til annen, og man løser det kanskje ved å slappe av på kvelden eller ta seg en skitur i helgen. Så litt stress trenger ikke å være farlig, men det er når det begynner å bli for mye, og varer for lenge at du må ta det på alvor.

Jeg har en grunnleggende tro på at alt kan løses, og at du kan bli stressfri. Det handler om å forstå deg og din situasjon for at du skal bli kvitt stress. Det handler om å gjøre akkurat det du har behov for, enten det er å få ut frustrasjon, få en samtalepartner, få hjelp til å sortere tankene, bli kvitt bekymringer, få unna alle praktiske ting som tynger skuldrene dine etc. Vi kommer rask i gang med å redusere stress hos deg, og legger en enkel plan for å gjøre deg fri for stress.

Du skal oppleve en følelse av å bli forstått, tatt vare på og kjenne på følelsen av å stresse ned. Steg for steg gjør vi det som er riktig for deg for at du skal nærme deg en stressfri hverdag. Enten det er gjennom forløsende og motiverende samtaler, eller det er gjennom å løse alle oppgaver som tynger skuldrene dine, så vil alt føle som en stressreduksjon for deg.

Vi jobber oss systematisk mot målet om et bedre liv, og selv om situasjonen du har havnet i vil ta litt tid å snu om på, så vil du allikevel oppleve fortløpende lettelse og følelse av at du er på rett spor. Den følelsen vil gi deg troen på at at målet ditt er oppnåelig. Situasjonen du er i nå, og fortvilelsen du føler, gjør at du mest sannsynlig skyver ting unna deg. Du orker ikke å de nødvendige valgene for å få tatt tak i alt som tynger deg og plager deg. Men et valg du må ta er å søke hjelp til å komme deg ut av det dype og mørke hullet.


Bestill time via online bookingen, eller send inn din henvendelse i skjemaet under, kontakttelefon 91346568.