Samtaler

Vi skaper en åpen og ærlig kommunikasjon med mye selvrefleksjon. Innerst inne vet du hva som er best for deg, og hvordan livet ditt skal leves sånn at du kan se tilbake på et herlig liv når du blir gammel. Men du, som stort sett alle andre, trenger veiledning for å komme dit du ønsker. Du trenger å ha det bra, og valgene du tar på veien skaper det liv som du fortjener. Alt kan løses og valgmulighetene er uendelige, men de må tas. 

Det skjer mye bra i livet ditt hver eneste dag, og du har mye mer flaks enn du tror, men når du føler elendigheten velter over deg blir du blind på alt det positive. Vi finner løsningen sammen som gjør at du får det bra.

Alle bør ha noen å prate med, og alle bør jobbe med seg selv for at du og de rundt deg skal få det bedre. Vi er alle unike og trenger å bli sett og forstått for den vi er, og da er det også viktig å få hjelp av noen som evner å forstå akkurat hvem du er.

Jeg har et flott samtalerom i Asker sentrum, og er en del av fellesskapet "Mine Muligheter" som har tre dyktige gestaltterapeuter. Og har du større utfordringer i livet ditt enn bare stress, så vil de gjerne hjelpe deg.